Kreativa byggaktiviteter


Katapultbygge

Katapultbygge är en lite lugnare byggaktivitet. Det blir lite mer problemlösning och samarbete för att bygga den katapult som skjuter längst och med bäst precision. Vi delar upp gruppen i lag om fyra till sex personer. På cirka en timmes tid skall lagen designa och bygga varsin katapult. Nu gäller det att samarbeta, fördela arbetsuppgifter och vara kreativa. Allt avslutas med en tävling i precision & längd.


Flottbygge

En riktigt rolig aktivitet med massor av skratt och eventuellt bad. Flottbygge är lämpligt för grupper som söker både tävlingsmoment och vill förbättra samarbetet inom gruppen under kreativa former. Gruppen delas in i lag om 4-6 personer. Med hjälp av flyttunnor, rep och virke skall varje lag designa och konstruera varsin flotte. Allt avslutas med ett tävlingsrace där alla flottar och deras besättningsmän ställs på prov.


Lådbilsbygge

En pojkdröm går i uppfyllelse. Vi delar gruppen i lag om fyra till sex personer. På en bestämd tid skall lagen designa och bygga varsin lådbil. Nu gäller det att samarbeta, fördela arbetsuppgifter och vara kreativa för att få bästa möjliga resultat. När byggtiden löpt ut får varje lag presentera sin bil inför nyfikna konkurrenter. Direkt efter bilsalongen körs bilarna till racingbanan där det skall avgöras vilket lag som byggt den snabbaste bilen.


Kälkbygge

När snön ligger vit och fin på backen kan vi erbjuda en byggaktivitet som går ut på samarbete, kreativitet och uppfinningsrikedom. Vi delar upp gruppen i lag om fyra till sex personer. På ca en timme skall lagen designa och bygga varsin kälke. När byggtiden är ute får varje lag presentera sin kälke för alla nyfikna konkurrenter. Allt avslutas med ett tävlingslopp.


Fakta

  • Pris: 2500:-/ lag
  • Minimipris: 7500:-
  • Deltagare: upp till 300 personer
  • Tidsåtgång: 1,5 - 2 timmar

Alla priser exklusive svensk moms.


aktiviteten innehåller