Årets utomhus kockar

För oss innebär matlagning en möjlighet att umgås och lära känna människor under trevliga och avslappnade förhållanden. Att detta sker under primitiva förhållanden och över öppen eld gör upplevelsen extra speciell. Råvarorna håller högsta kvalitet och kan anpassas efter era önskemål. Allt övervakas av en utbildad kock som givetvis ger tips och förslag. Gruppen delas in i lag om max sex personer. Varje grupp tilldelas utrustning och råvaror och skall med dessa komponera och tillreda en två- eller tre- rätters middag. Under tiden som deltagarna avnjuter middagen bedömer vår jury de tävlandelagens bidrag. Allt avslutas med en prisceremoni där vi korar Årets utomhuskockar.


Fakta

  • Pris: 995:-/ person
  • Minimipris: 25.000:-
  • Deltagare: upp till 60 personer
  • Tidsåtgång: 2 - 4 timmar

Alla priser exklusive svensk moms.


Aktivitetsblad


Aktiviteten innehåller