case

Sedan Aktivitetsteamet startade år 2000 har vi genomfört ca 5000 arrangemang i mer än tio olika länder. Vår lista av kunder sträcker sig över konferensanläggningar, bokningsbolag, event och kommunikationsbyråer och massor med företag, stora som små.

Många av våra kunder återkommer gång på gång och vissa av våra teambuilding och utbildningsprogram har pågått i över tio år med nya deltagare från hela världen. Vårt motto är ändå att "vi är aldrig bättre än vårt senaste jobb". Detta kräver av oss att vi hela tiden lyssnar till våra kunder, skapar nya aktiviteter och utvecklar vår egen organisation. Här ser ni vad några av våra kunder sagt om oss. Samtidigt är diskretion viktigt för oss och om ni vill ha mer utförliga referenser och kontakter, så hör gärna av er till oss så ordnar vi detta.lm ericsson

"Tack ett superevent! Vi är jättenöjda. Skulle detta varit OS skulle ni tagit GULD!"

/Agneta, LM Ericsson


doden & cO

"Tusen tack till dig och ditt team för en mycket bra och enormt bra integrerad aktivitet och analys som öppnade upp sinnena på deltagarna. Speciellt trevligt var det att arbeta med er eftersom ni hade ett sådant förtroendeingivande sätt med hög strategisk förståelse vilket är det viktigaste i alla aktiviteter. Tyvärr ser man oftast att aktiviteterna inte är kopplade till verksamhet eller till ändamålet för konferensen utan mer en kul bensträckare. Ni gav Fazers chefer en start med stort innehåll som gjorde det möjligt för dem att med öppet sinne ta sig an dagens utmaningar och förstå vikten av kommunikation och samarbete för att lyckas tillsammans."

/ Boden & CO


it- experterna

"Jag vill bara tacka för kanonaktiviteterna med flottbygget och orienteringen i fredags. Alla var i alla fall mycket positiva och det var kul att göra något annorlunda tillsammans.
Även matlagningsdelen var mycket uppskattad på kvällen, så det var en mycket lyckad kickoff för oss."

/ IT- experterna


mckinsey

"Jag är ledsen att jag inte har gjort det tidigare men jag vill verkligen tacka dig och de andra på Aktivitetsteamet för en helt fantastisk flottbyggetävling!!!
Jag har fått mycket positiv feedback på våra aktiviteter och jag tror att flottbygget satt som handen i handsken för vårt företag denna dag."

/ McKinsey


polystar

"Tusen tack för 2 superbra aktiviteter i torsdag och fredags för oss på Polystar!
Alla är supernöjda och har en hel del träningsvärk både i kropp och skrattmusklerna. STORT, Tack igen killar, det gjorde ni hur bra som helst !!!!"

/ Polystar


ernest & young

"Tack för en jättebra aktivitet igår, jag tror att alla var rörande överens om att det var otroligt roligt!"

/ Ernest & Young


saab ab

"Vi är mycket nöjda med Aktivitetsteamets arrangemang igår. De var trevliga och lättsamma att ha att göra med och serverade god mat i deras eldade kåta.
Bygga katapult var ett bra sätt att arbeta i grupp. Inklusive ett moment att orientera i skogen och hämta grejor till bygget.
Arrangemanget tog c:a 1,5-2 timmar och alla uppskattade aktiviteten.
Det var myggigt och fästingsrikt område, men de hade myggstift och klär man sig heltäckande så är det inga problem."

/ SAAB AB


atlas- copco

"Tack för senast. Du ska veta att du bara får lovord från alla deltagarna, typ: "Den bästa Team-building jag deltagit i, inte bara kul utan det gav också nya tankar och insikter"

/ Atlas- Copco