Årets utomhuskockar
För oss innebär matlagning en möjlighet att umgås och lära känna människor under trevliga och avslappnade förhållanden. Att detta sker under primitiva förhållanden och över öppen eld gör upplevelsen extra speciell. Råvarorna håller högsta kvalitet och kan anpassas efter era önskemål.
Gruppen delas in i lag om max sex personer. Varje grupp tilldelas utrustning och råvaror och skall med dessa komponera och tillreda en två- eller tre- rätters middag. Under tiden som deltagarna avnjuter middagen bedömer vår jury de tävlandelagens bidrag. Allt avslutas med en prisceremoni där vi korar Årets utomhuskockar.
*priset avser arrangemanget och ligger utöver ert helpensions pris på konferensanläggningen.
Fakta
- Pris: 1395:-/ person
- Minimipris: 30.000:-
- Deltagare: 8-120 personer
- Tidsåtgång: 4 timmar
Alla priser exklusive svensk moms.
aktiviteten innehåller
Naturupplevelse
Tävling
Mys
Samarbete