Klassfest - Camp Ådö

Ådö är en naturskön halvö i Mälaren med perfekta förutsättningar för alla typer av aktiviteter. Ådö ligger söder om Upplands- Bro, ca 30 minuter från Stockholms city,. I denna fantastiska miljö skapar vi massor med äventyrliga och avkopplande aktiviteter.

Camp Ådö är vår bas med en stor kåta, utomhus-bar med grill och en stor äng för aktiviteter och skönt häng.

I vår aktivitet Klassfesten tar ni med er era kamrater för att under en dag ha det riktigt roligt. Vi tävlar i vår variant av aktiviteten Mästarnas Mästare. Detta är en riktigt rolig och utmanande aktivitet där massor av talanger sätts på prov. Vi har ett system där man får poäng efter det lag som man just då ingår i och sedan tar man med sig sina individuella poäng under dagen vid lag byte. Det gäller alltså att vara en bra lagspelare för att vinna. På de flesta grenar deltar alla i laget aktivt men på några grenar måste ni utse någon att utföra t. ex. styrkeprov. Detta innebär att vi i slutet av dagen har några deltagare som har högst poäng och med dessa kör vi en final där Klassens mästare skall koras.

Grenarna som Klassens mästare kan innehålla är bland annat: Skytte, kommunikation, styrka, uthållighet, sammarbetsövningar, klurigheter och minnesövningar.

Efter aktiviteten blir det en härlig kväll med grillbuffé och party.


Fakta

  • Pris: 950:- /person
  • Deltagare: 10-50 personer
  • Tidsåtgång: 1 timme till ett dygn

Alla priser är inkl. moms.


aktiviteten innehåller