Aktiviteter

Aktivitetsteamet har ett av marknadens absolut bredaste sortiment av aktiviteter för konferens och upplevelsebaserade möten. Vi delar in våra aktiviteter i tre olika områden.

Det är givetvis en flytande gräns mellan de olika inriktningarna på vårt aktivitetsutbud och vi skall alltid kunna kombinera de olika delarna för att skapa en så bra totalupplevelse som möjligt. Alla våra aktiviteter kan genomföras på både svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Äventyr & Vildmark

Här ingår t.ex. klättring, kajaker, mountainbikes, multisporttävlingar, skärgårdsturer med RIB- båt, 4- hjulingssafari, arrangemang i stora kåtor osv. Vi har en egen bas "Camp Ådö" som ligger på en halvö i Mälaren ca. 30 minuter från Stockholm C. Där kan vi arrangera de flesta av våra äventyrsarrangemang i en vacker miljö. Annars hittar vi bästa platsen för ert önskemål om äventyr, oavsett om det är i Sverige eller någon annanstans.

Visa

Event & Konferens

Detta är aktiviteter som utförs under någon eller några timmar i samband med konferens. Syftet med aktiviteten är ofta någon form av enklare teambuilding, tävling, kreativ eller inspirerande lek, rekreation eller underhållning. Exempel på aktiviteter som vi erbjuder inom detta område är skattjakter, byggaktiviteter, skytte, friskvård, teamhinderbanor, matlagning och dryckes eller chokladprovningar.

Visa

Teambuilding

Aktivitetsteamet är ett av Sveriges främsta företag inom outdoor- teamtrainingoch har pågående program för flera svenska och internationella företag och organisationer.

Våra program genomförs alltid med en kombination av teamövningar utomhus och en kvalificerad analys och uppföljning som syftar till att öka deltagarnas förståelse och förmåga att arbeta som ett team.

Visa

Ring mig

Vill ni komma i kontakt med oss? Skriv in namn och telefon så återkommer vi så snart som möjligt.


    * Obligatoriskt