Skytten


Laserlerduveskytte

Miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av lerduveskytte i både dagsljus eller mörker. Vi använder riktiga hagelgevär som är modifierade med avancerad elektronik tillsammans med plastduvor. Vill man skjuta inomhus går det också bra men då skjuter man på fasta mål i form av små lådor. Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla. Eftersom det inte blir någon rekyl när man avfyrar geväret är denna aktivitet lämplig för alla.


Lerduveskytte

En klassisk aktivitet som aldrig blir tråkig. Vi kan erbjuda lerduveskytte på flera platser kring Stockholmsområdet. Efter säkerhetsgenomgång och instruktioner börjar vi med övningsskytte. Därefter avslutar vi med en tävling. Vårt samarbete med West Stockholm Shooting School på Thoresta gör att vi där kan erbjuda våra kunder en extraordinär skjutupplevelse.


Bågskytte

Pilbåge är en av våra mest uppskattade aktiviteter. Våra duktiga instruktörer ser till att ni lär er grunderna och lägger upp skyttet på en lagom nivå. Samtidigt som det är lätt att lära sig hur man skjuter så märker man snabbt att man kan skapa nya utmaningar bara genom att ändra avståndet till tavlan. Efter instruktioner brukar vi inleda pilbågsskyttet med övningsskytte innan vi avslutar med en tävling. Vi skjuter på internationella poängtavlor och beroende på hur stor gruppen är tävlar vi i lag eller individuellt.


Bågskytte jaktstig

Denna aktivitet har sina rötter från urminnes tider. Den är dock lika rolig idag som den var på stenåldern. Vi börjar med instruktioner och övningsskytte på tavlor. När ni har hittat tekniken är det dags att gå ut på jakt. På stigen står det tredimensionella hjortar och vildsvin på olika avstånd. Nu gäller det att hålla ner pulsen och sikta rätt.


Fakta

  • Pris: från 495:-/ person
  • Minimipris: 5500:-
  • Deltagare: upp till 100 personer
  • Tidsåtgång: 1 - 4 timmar

Alla priser exklusive svensk moms.


aktiviteten innehåller